Adorable little girl in blooming spring apple garden outdoors

Få mer ut av arkivbilder

Bla i Mostphotos' arkiv der du finner millioner av bilder som gir deg langt mer enn du kan forvente fra et nettsted med arkivbilder. Mostphotos leverer bilder autentiske bilder med mangfold fra virkeligheten, som er vanskelig å finne andre steder. Plattformen gir deg muligheten til å kjøpe bilder fra langt flere fotografer enn du ellers kan. Vi jobber med både hobbyfotografer og profesjonelle fotografer, kombinasjonen er uslåelig! Du får et større mangfold og et mer variert utvalg av bilder, både med studiobilder og fra bilder som er tatt i virkeligheten fra våre mer enn 83 982 medlemmer.

Mostphotos skiller seg fra andre arkivnettsteder på en rekke måter. Utenom at vi samarbeider med langt flere fotografer, har Mostphotos en fullstendig anderledes tilnærming når det gjelder innhold. Tradisjonelle arkivnettsteder godtar bare en brøkdel av innholdet som de får tilsendt. Og den lille delen er ikke alltid den beste. Det hele ender ofte opp med at det meste ser ganske likt ut! Mostphotos forstår kundens behov, og det på tvers av forskjellige bransjer, regioner og land. På grunn av dette, godtar Mostphotos en langt mer variert samling av bilder. Dette for at kundene, uansett hvor de kommer fra, kan finne det de trenger.

Titusener av bilder blir lastet opp hver eneste uke, noe sikrer en fersk levering kvalitetsbilder. Fotografer fra hele verden laster opp innhold og det er lett å se at er et nettsted der man finner lokale, relevante bilder. Nydelige bilder inspirert av selve livet. For kunder som ser etter autentisk innhold til bruk i sosiale media, er Mostphotos helt ideelt. Brukere av sosiale mediaplattformer er vandt med bilder fra livets gang, som man finner på Mostphotos. Tradisjonelle generelle arkivbilder er ikke like attraktivt i denne sammenhengen. For at bildekjøperne skal kunne holde tritt med det brukersegmentet må de gå utover arkivbilder.

Tusenvis av kunder setter sin lit til Mostphotos. Frilansere, små foretak, store organisasjoner, i omtrent hver eneste bransje. Det som gjør Mostphotos enda mer spesiell, er at mange nye kunder blir referert av eksisterende kunder. Dette er et sterkt bevis på kvaliteten og utvalget av bildene på Mostphotos. Og selvfølgelig – til rimelige priser for enhver kjøper.

Aldri mer trøbbel med lisenser ved kjøp av bilder

Når du kjøper bilder fra Mostphotos, så kan du bruke dem ubegrenset for for evig og for alle prosjektene dine. Mange andre nettsteder som selger arkivbilder har en tidsbegrensing, det er det ikke på Mostphotos. Når vi gjør det så enkelt, så kan kundene fokusere på andre viktigere ting. Det enste du trenger å sjekke ved kjøp av et bilde er om bildet har en kommersielt eller en redaksjonell lisens. Med en redaksjonell lisens kan bilde brukes for redaksjonelle formål, som f.eks. i en nyhetsartikkel. Med en kommersiell lisens kan bilde brukes fritt til alle kommersielle formål, både ved annonsering og til redaksjonelle formål. Alle bilder på Mostphotos er tydelig merket med lisenstype.

Se priser

Glem ordninger der du trenger å betale for flere brukerkontoer

Dersom du har brukt andre tilbydere av arkivbilder, kjenner du trolig til problemet med å måtte kjøpe flere brukerlisenser til flere medlemmer av teamet ditt. Deretter å måtte gi forskjellige personer tilgang til å laste ned og kjøpe bilder. På Mosphotos trenger du aldri å gjøre det igjen! Du kan fritt opprette brukerkontoer for alle medlemmene av teamet ditt eller i organisasjonen din – gratis! En fantastisk måte for større organisasjoner å kjøpe bilder!

Se priser

Priser og abonnementer for alle behov

Enten du trenger enkeltbilder eller større volum – det lønner seg å kjøpe bilder på Mostphotos. Du kan kjøpe bilder ett og ett for 69 NOK (small), 99 NOK (medium), eller 249 NOK (large) per bilde med våre månedlige abonnement som gir stor kvantumsrabatt og priser fra 3,65 NOK per bilde via våre smarte nedlastingspakker med priser fra 50,00 NOK per bilde og der du får et helt år på å bruke nedlastingskreditten. Gå til prissiden vår for å lese mer om løsningen som passer best for deg.

Se priser

Prøv den smartere måten for å kjøpe arkivbilder

Nedlastbare pakker
  • Alle størrelser
  • Ubegrenset med underkontoer
  • Valid 12 months
Månedlige pakker
image description
Pris per måned
  • Alle størrelser
  • Ubegrenset med underkontoer
  • Kanseller når som helst
Enkeltnedlastinger
image description
Antall bilder
  • Applies to all images